Meer Audi's e-tron met 4% bijtelling naar Nederland

Audi e ton 19 badge achter9-12-19. De Audi e-tron 50 en 55 quattro zijn in Nederland een groot succes. Alle exemplaren van het nieuwe instapmodel, de e-tron 50 quattro zijn in amper twee maanden tijd verkocht.

 

 

Reden voor Audi om extra e-trons naar Nederland te halen. Goed nieuws: ze zijn nog dit jaar te rijden, dus met slechts 4 procent fiscale bijtelling, vanaf € 280 netto per maand***. Met de e-tron 50 quattro introduceerde Audi enkele maanden geleden een nieuwe, ‘lichtere’ versie onder de Audi e-tron 55 quattro. Net als zijn krachtigere broer heeft de e-tron 50 quattro een elektromotor op de voor- en achteras. Deze 230** kW sterke SUV heeft een maximumkoppel van 540** Nm en accelereert in 7,0** seconden van 0 naar 100 km/u. Met z’n 71 kWh sterke accu biedt hij een bereik van meer dan 300 kilometer**.
Audi e tron 50 quattro 19 rv

De Audi e-tron 50 is verkrijgbaar in drie vooraf samengestelde, speciaal geprijsde launch editions, voor een vanafprijs van € 71.900*. De gunstige, lage bijtelling van 4 procent en de hoogwaardige (bouw)kwaliteit van Audi hebben de afgelopen maanden met name veel zakelijke rijders voor de Audi e-tron doen kiezen. Voor geïnteresseerden is er goed nieuws: Audi haalt nog dit jaar een aantal extra Audi’s e-tron 50 en 55 quattro naar ons land. Die zijn nog vóór 1 januari 2020 te rijden, inclusief slechts 4 procent bijtelling gedurende de komende vijf jaar.
Audi e tron 50 quattro 19 dash

Kijk op de website van Audi voor meer informatie over de Audi e-tron 50 quattro en e-tron 55 quattro.
Audi e tron 50 quattro 19 la

Audi e-care
De Audi e-tron 50 en 55 quattro worden standaard geleverd met Audi e-care, een uitgebreid dienstenpakket dat speciaal is samengesteld voor zorgeloos elektrisch rijden. Voor thuisladen heeft Audi met het Thuislaadpakket een kant-en-klare oplossing. Inbegrepen zijn onder meer een 11 kW laadpaal, het ready to go-installatiepakket en een hostingcontract waarbij het energiegebruik (groene stroom) maandelijks wordt gefactureerd en eventueel verrekend. Het uitgebreide Thuislaadpakket wordt aangeboden vanaf € 1.550.*