Brik Belt nieuw model lichter en handgebouwd

13-10-22. Een Europees geproduceerd lichtgewicht frame en op maat gemaakt als een sportieve maar ook comfortabele stadsfiets voor woon-werkverkeer. Dat is wat fietsbedrijf Brikbikes voor ogen had met de nieuwe Brik Belt.
Brik-Belt-22-rv.jpg

De nieuwe en verbeterde Brik Belt is gemaakt in Europa met slanke dubbel butted buizen, is beschikbaar in heren- en damesframe maten en kan worden aangepast door het kiezen van de gewenste kleur, upgrades en accessoires. Door deze persoonlijke en op maat gemaakte aanpak levert Brikbikes de klant een product van hoge kwaliteit, dat duurzaam is en lang mee kan gaan.
Brik-Belt-22-rv-dames.jpg 

De Brik Belt is te koop via www.brikbikes.nl en bij de verschillende Brik Stores. Het Brikbikes team is in Elst beschikbaar voor ondersteuning en configuratie van de gewenste Brikbike.

Lichter Stalen Frame
De dunne buisdiameter en de geometrie van een klassieke toerfiets, maken van de Brik Belt een zeer sportieve en comfortabele woon-werkfiets. Het chroom-molybdeenstaal dat voor de dubbel butted buizen is gebruikt, maakt de Brik Belt veel lichter in gewicht en is zeer sterk bij dagelijks gebruik. Alle frames worden met de hand gebouwd in Europa en er zijn verschillende framehoogtes beschikbaar.

Riemaandrijving
De Brik Belt is speciaal ontworpen voor de Gates Carbon Drive riemaandrijving. Deze aandrijving heeft een lager gewicht en is zeer betrouwbaar en duurzaam. De onderhoudsvriendelijke aandrijving hoeft niet gesmeerd te worden en loopt altijd soepel. De Brik Belt is de ideale stadsfiets voor zowel forenzen als in de vrije tijd.
Brik-Belt-22-belt.jpg 
Kies je eigen kleur
De klant kan kiezen uit 16 standaardkleuren en het is zelfs mogelijk een eigen kleur te selecteren. Het frame en alle onderdelen worden voorbereid en vervolgens gepoedercoat met meerdere lagen van hoogwaardige coating. Door deze aanpak is elke Brik Belt uniek.

Kies je upgrades
Om de Brik Belt nog unieker te maken, kan uit een reeks accessoires en upgrades worden gekozen. De klant kan kiezen uit verschillende versnellingsopties, banden, dragers, geïntegreerde verlichting en ook een lederen zadel en handvatten zijn beschikbaar.
Brik-Belt-22-la.jpg 
Handgebouwd
Alle Brikbikes worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Elst, Nederland. Ons kleine en gespecialiseerde team is verantwoordelijk voor het complete proces van bestelling tot aflevering. Met deze assemblage aanpak en aandacht voor de klant wordt een hoge kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd. 

Social media
● Instagram/brikbikes_official
● Facebook.com/brikbikes

Meer informatie
www.brikbikes.nl