DS 9 OPÉRA PREMIÈRE pure Franse luxe in gelimiteerde oplage

11-10-22. De DS 9 OPÉRA PREMIÈRE is gebaseerd op de uitvoering RIVOLI+, het toonbeeld van de indrukwekkende expertise van DS Automobiles ten aanzien van Franse luxe.
DS-9-OPERA-PREMIERE-22-lv.jpg

Deze gelimiteerde uitvoering heeft een exclusief interieur dat is ontworpen en bekleed door het team van Colors and Materials en de meesterstoffeerders van DS Automobiles, gevestigd in de regio Parijs. Het uiterst geraffineerde interieur van de DS 9 OPÉRA PREMIÈRE wordt gekenmerkt door de beeldschone nappalederen afwerking in Pearl Grey voor alle dashboard- en deurpanelen, in combinatie met subtiel Pearl-stikwerk. De stoelen zijn voorzien van nappalederen bekleding met horlogebanddesign in een lichtere Pearl Grey. Rond het zonnedak en aan de binnenkant van alle deurstijlen zorgt de bekleding in Pebble Grey Alcantara® voor een rustige sfeer, waarin kleuren nauwgezet op elkaar zijn afgestemd.

Tevens is de DS 9 OPÉRA PREMIÈRE als eerste DS 9 leverbaar in de carrosseriekleur Whisper, als aanvulling op de kleuren Perla Nera Black, Platinum Grey en Crystal Pearl. Deze donkere kleur is verfijnd en betoverend tegelijk en toont subtiele hints in violet voor een onderscheidende uitstraling. Deze gedurfde, onalledaagse carrosseriekleur absorbeert en speelt met licht, waarmee het gestroomlijnde silhouet van de DS 9 nog prominenter tot uiting komt.

Verder maken de speciale badges op de voorportieren het exclusieve uiterlijk van de DS 9 OPÉRA PREMIÈRE compleet.

E-TENSE 250 en E-TENSE 4x4 360
DS Automobiles biedt voor de DS 9 OPÉRA PREMIÈRE keuze uit twee plug-in hybride aandrijflijnen, E-TENSE 250 en E-TENSE 4x4 360.

De DS 9 E-TENSE 4x4 360 OPÉRA PREMIÈRE, die in Frankrijk wordt omgebouwd door het team van DS PERFORMANCE, vertegenwoordigt de ultieme technologie van DS Automobiles.

Met zijn PureTech 200 benzinemotor, ondersteund door een 81 kW (110 pk) sterke elektromotor op de vooras en een 83 kW (113 pk) elektromotor op de achteras, staat de DS 9 E-TENSE 4x4 360 OPÉRA PREMIÈRE garant voor topprestaties (0-100 km/u in 5,6 sec), terwijl de gemiddelde CO2-uitstoot beperkt blijft tot 35 g/km (WLTP).

De DS 9 E-TENSE 250 OPÉRA PREMIÈRE wordt aangedreven door de PureTech 200 benzinemotor en een enkele elektromotor van 81 kW (110 pk). Samen met zijn 15,6 kWh-batterij biedt deze plug-in hybrideversie een emissievrije actieradius tot 73 kilometer in de gecombineerde WLTP-cyclus en tot 83 kilometer in de WLTP-stadscyclus. De CO2-uitstoot is vastgesteld op 23 g/km bij een gecombineerd brandstofverbruik van 1,0 l/100 km.

Alle beschikbare voorzieningen standaard
Bovenop de toch al royale uitrusting van de RIVOLI + inclusief DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, DS DRIVE ASSIST en DS ACTIVE LED VISION is de DS 9 OPÉRA PREMIÈRE ook standaard uitgerust met DS NIGHT VISION, het Extended Safety Pack, DS PARK PILOT, een elektrisch bedienbaar zonnedak met elektrisch windscherm, een FOCAL Electra® audiosysteem, het DS LOUNGE Seats Pack en een alarmsysteem met deadlocking en elektrische kinderveilige portieren.

Prijzen
DS 9 OPÉRA PREMIÈRE E-TENSE 250: vanaf € 79.990,-
DS 9 OPÉRA PREMIÈRE E-TENSE 4x4 360: vanaf € 90.340,-