Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

MOTORbeurs Utrecht luidt het nieuwe seizoen in

MBU 17 driewieler kleuter1-1-18. Een nieuw jaar, een nieuw begin en de aankondiging van de nieuwe MOTORbeurs Utrecht. Het begint al te ronken...

 


Met de officiële aankondiging van de data voor MOTORbeurs Utrecht weten alle Nederlandse motorrijders direct wanneer het motorseizoen 2018 gaat beginnen. Op donderdag 22 februari om 10:00 uur openen de deuren van de Jaarbeurs in Utrecht zich voor het jaarlijkse motorfeest om op zondagavond pas om 18:00 uur weer te sluiten, waarna tussen de 90.000 en 100.000 motorrijders op bezoek geweest zijn. Als motorrijder ga je naar Utrecht, zo makkelijk is het.

MOTORbeurs Utrecht publiek

Naast de symbolische opening van het seizoen biedt MOTORbeurs Utrecht een enorme lijst aan praktische en leuke redenen om langs te komen. De praktische kant? Het is het ideale moment om een andere motorfiets, kleding, accessoires of andere motorgerelateerde zaken aan te schaffen.

MBU 17 BMW VR

 

Van de nieuwste motoren tot handschoenen, van uitlaten tot navigatiesystemen en van motorhelmen tot gereedschap; het is er en wordt verkocht door de experts, zodat altijd het juiste advies gegeven wordt. Informeren, vergelijken, kiezen en beursaanbiedingen zoeken; dit is hèt moment!

MBU 17 handschoenen

Minstens even belangrijk is het hoofdstuk vermaak. Stuntshows, zelf rijden, demonstraties, een eerste gratis motorrijles, speciale acties, live motorbuilds, motorsport, clubmeetings, voorbereidingen voor motorreizen, motorvermaak voor de jongsten, adviessessies; het is er allemaal en nog veel meer!

MBU 17 Alex van den Broek

Bedenk dan dat dit allemaal compleet gemaakt wordt door een zeer ruim aanbod aan horeca in de diverse cafés, en je kunt je makkelijk voorstellen dat de sfeer gewoon klopt!

MBU 17 driewieler kleuter

Informatie MOTORbeurs Utrecht 2018:

Donderdag 22 februari 10:00 - 21:00 uur
Vrijdag 23 februari 10:00 - 22.00 uur
Zaterdag 24 februari 10:00 - 18:00 uur
Zondag 25 februari 10:00 - 18:00 uur

Toegangskaarten zijn NU online met vroegboekkorting te koop via: www.motorbeursutrecht.nl

MBU 17 Steile wand

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanvullende gegevens