DS Automobiles introduceert een unieke loopauto voor een unieke gelegenheid: de eerste kerst van Leo Vergne, zoon van tweevoudig Formula E-kampioen Jean-Éric Vergne. De loopauto werd ontworpen door DS DESIGN STUDIO PARIS in een wel heel bijzondere specificatie.
DS-loopauto-22-rzij.jpg
Op kerstochtend vindt Leo onder de kerstboom een loopauto waarvan het design is gebaseerd op de exclusieve DS 4 E-TENSE 225 PERFORMANCE LINE + van zijn vader Jean-Éric. Hij is uitgevoerd in dezelfde kleur Satin Anthracite Grey, gecombineerd met accenten in Lacquered Black. Ook dezelfde zwarte grafische lijnen zijn toegevoegd, voor een sportief tintje. Drie verlichtingsmodules prijken op de voorzijde, evenals een expressieve grille met daarboven het DS-logo en een gepersonaliseerde ‘LEO’-badge.
DS-loopauto-22-neus.jpg
De grote wielen met hetzelfde design als de wielen van de DS 4 E-TENSE 225, in de kleuren Lacquered Black en Satin Anthracite Grey, completeren de looks van de loopauto. De zitting van de loopauto is bekleed met Alcantara® met stiksels in Gold en Carmine. Het leer op het stuurwiel is afgewerkt met hetzelfde stiksel, inclusief 12-uur markering.
DS-loopauto-22-boven.jpg
De exclusieve DS 4 E-TENSE 225 PERFORMANCE LINE + van Jean-Éric Vergne
Jean-Éric Vergne, Formula E-kampioen in 2019 en 2020, rijdt in een DS 4 E-TENSE 225 waarvan het design is gepersonaliseerd door DS DESIGN STUDIO PARIS. In zijn meest dynamische PERFORMANCE LINE +-uitvoering heeft de DS 4 een met Alcantara® verfraaid interieur. Het stuurwiel is bekleed met geperforeerd leer en voorzien van een carbon inzetstuk. Op de dorpels prijkt de handtekening van de tweevoudig wereldkampioen.
DS-loopauto-22-Jean-Eric-Vergne.jpg
De personalisatie van het exterieur is eveneens het werk van DS DESIGN STUDIO PARIS. Het design kwam tot stand in samenwerking met Vergne en is een uniek voorbeeld van het ‘streven naar verfijnde harmonie’. De tweekleurige carrosserie is uitgevoerd in de nieuwe kleur Satin Anthracite Grey, subtiel gecombineerd met Lacquered Black voor het dak en het middendeel van de motorkap – voor het eerst op een productiemodel van DS. De auto is verder verfraaid met accenten in carbon langs de onderzijde van de portieren, de achterbumper en de rand van de voorbumper. De zwarte belijning accentueert het sportieve karakter van deze DS 4. De badge op de motorkap draagt een ‘JEV’-logo, de initialen van Vergne. Deze DS 4 is voorzien van een plug-in hybride aandrijflijn met een vermogen van 166 kW (225 pk) en kan tot 62 kilometer emissievrij afleggen (gecombineerde WLTP-testcyclus).