Stijlvol dineren
Niets feestelijker dan het jaar afsluiten met een lekker diner en goed gezelschap. In de meeste restaurants kun je kiezen uit het à-la-cartemenu. Voor wie liever geniet van een vastgesteld menu kun je terecht in het steakhouse 1828, de PIP- en VP-restaurants, alsmede de Angel's Share wijnbar en het naburige Baron Fladgate, de fine dining van Taylor's Cellars. Let op: bijna alle restaurants in WOW zijn volgeboekt. Er zijn nog maar beperkte plekken beschikbaar.

Een groots nieuwjaarsfeest
Iedereen die een plaats in een van de restaurants in de culturele wijk heeft bemachtigd, is verzekerd van gratis toegang tot het oudjaarsfeest, die in de WOW-galerie wordt gehouden. Ook andere bezoekers zijn welkom. Tickets voor het oudjaarsfeest kosten €40,- en zijn online verkrijgbaar.
Porto-WOW-nieuwjaar-22-dansen.jpg

Vanaf 23.00 uur zullen de sambaritmes de dansvloer van de WOW-galerie overspoelen, met het optreden van Samba Esquema Novo, tot de laatste minuten van 2022. Zodra de klok twaalf uur slaat geniet je van een vuurwerkshow op Praça Central, met uitzicht op de Douro-rivier en Porto. Na een prachtige vuurwerkshow zorgen DJ Miguel Rendeiro en DJ Bikas dat de voetjes van de vloer gaan in de WOW-galerij. Eindtijd: 04.00 uur.
Porto-WOW-nieuwjaar-22-vuurwerk.jpg

Culinaire hoogstandjes op nieuwjaarsdag
De nieuwjaarsviering gaat door op 1 januari 2023. Alle restaurants in WOW zijn geopend en verrassen je met hun gebruikelijke menu. Een van de hoogtepunten is het brunchbuffet dat restaurant VP tussen 12.00 en 16.00 uur serveert.

Ga voor meer informatie over WOW naar www.wow.pt en naar Instagram (@wow.porto) en Facebook (@wowporto).