Door Honda-klanten toegang te geven tot hun favoriete apps via de Honda RoadSync-app, is het Honda Smartphone Voice Control-systeem nu compatibel met iOS-besturingssystemen van iOS14 en hoger. Oorspronkelijk gemaakt voor gebruik met Android-apparaten, kunnen gebruikers onderweg toegang krijgen tot hun favoriete apps, waaronder telefoon, sms, navigatie, weer en muziek.

Klanten in heel Europa kunnen de gratis Honda Roadsync-app downloaden via de App Store en Play Stores. Het Honda Smartphone Voice Control-systeem is niet alleen standaard op de nieuwe CB750 Hornet en XL750 Transalp, maar ook op de CB1000R, X-ADV, ADV350, Forza 750 en Forza 350.

Alle functionaliteit van de app wordt bediend via een combinatie van spraakinvoer en/of een 4-standenschakelaar op het linker stuur, waardoor de berijder zijn smartphone veilig in een zak of tanktas kan opbergen en volledig verbonden kan blijven.

Ga voor meer informatie over het Honda Smartphone Voice Control-systeem en de Honda RoadSync-app naar www.honda.co.uk/HondaSmartphoneVoiceControlsystem 

*Bestreken landen: Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, VK, Oostenrijk, België, Tsjechië, Hongarije, Liechtenstein, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal, Slowakije en Zwitserland