Subaru zorgt met de Wintercheck voor een veilige winter. De winter trekt een zware wissel op mens en machine. De dagen worden korter, de temperaturen lager, het weer onvoorspelbaarder. Wie zich per auto verplaatst, doet er goed aan zich voor te breiden, want juist zo’n winterse rit is vooral comfortabel en veilig als de nodige maatregelen zijn getroffen.
Subaru Forester 21 sneeuw

Denk aan winterbanden met voldoende profiel (vier millimeter is het minimumadvies voor maximale grip), denk aan een winteruitrusting met de juiste ruitensproeiervloeistof, een ijskrabber, goeie ruitenwissers en een deken. Je weet immers nooit wat je op je pad aantreft.

Voor extra veiligheid en comfort voert de Subaru-dealer de Wintercheck uit, een uitgebreide controle op ruim 20 punten. Bij defecten of aanstaande storingen brengt de dealer geheel vrijblijvend een reparatieadvies uit. Zo weet elke Subaru-rijder van tevoren of zijn auto ‘winterhard’ is. Of niet. En of de winter veilig en met vertrouwen tegemoet kan worden gezien.
Subaru XV 21 sneeuw

De Wintercheck kost slecht € 39,95. Voor wie zich registreert op MijnSubaru.nl is de controle zelfs geheel gratis. Op Subaru.nl is meer informatie over de Wintercheck te vinden.