Amsterdam, 17 december 2019. Een camper is niet goedkoop en steeds meer campereigenaren kiezen ervoor om hun geliefde mobiel periodiek te verhuren. Het verhuren van een camper betekent automatisch dat deze meer kilometers zal maken. Het is dan ook extra belangrijk dat campereigenaren hun camper goed onderhouden.
PaulCamper community

Om dat te stimuleren geeft PaulCamper de eerste 250 nieuwste aanmeldingen tot tweehonderd euro tegoed voor onderhoud aan de camper, afhankelijk van de hoogte van hun onderhoudsrekening. “We begrijpen dat het extra onderhoud ook extra kosten met zich meebrengt. Met deze actie willen we duidelijk maken dat deze extra kosten met de verhuur ook weer makkelijk zijn terugverdiend,” aldus Marnix Eykhout van PaulCamper.

De actie gaat 14 december van start en loopt t/m 31 januari. Het aanbod geldt voor alle eerste (en nieuwe) 250 aanmeldingen. Aanmelden kan via www.paulcamper.nl/camperonderhoud

Veiligheid en toename schademeldingen
Het aantal schademeldingen is afgelopen jaren fors toegenomen. Alleen al bij alarmcentrale SOS international is het aantal schademeldingen in de afgelopen vijf jaar verdrievoudigt. Een belangrijk aspect hierin is de toegenomen verhuur via bemiddelingsplatforms. “Huurders van PaulCamper zijn al verzekerd voor pech onderweg,” aldus Eykhout, “deze actie is er om dat zelfs een stap voor te zijn. Zo investeren we in veiligheid onderweg en motiveren we tevens het verhuren om die kosten terug te kunnen verdienen.”
PaulCamper Onderhoud

Over PaulCamper
PaulCamper is het bemiddelingsplatform voor de particuliere huur en verhuur van campers. Het bedrijf werd in 2013 opgericht door Dirk Fehse, toen hij zijn eigen camper “Paul” als eerste camper via het platform te huur aanbood. Inmiddels worden jaarlijks zo’n 250.000 campernachten geboekt en vind je meer dan 4500 campers op het peer-to-peerverhuurplatform.