Goed nieuws voor iedere man die dagelijks scheren een noodzakelijk kwaad vindt. Vanaf nu kun je razendsnel scheren zonder schuim of gel, maar met een verzorgende lotion die je niet hoeft af te spoelen na het scheren. The Shaving Institute introduceert Revolotion, een compleet nieuw product dat gebruiksgemak, snelheid, comfort en verzorging combineert.

De meest complete scheerbeurt in een fractie van de tijd
Revolotion’s 3-in-1 (scheren, verzorgen en een frisse geur) is een transparante lotion. Het grote voordeel daarvan is dat scheidingslijnen van bijvoorbeeld bakkebaarden perfect zichtbaar blijven. Optimale precisie is daarmee gewaarborgd. En omdat Revolotion niet schuimt, is afspoelen niet nodig. Sterker nog: de lotion trekt al tijdens de scheerbeurt in de huid en start direct zijn verzorgende werking.
Bovendien heeft Revolotion naast diverse verzorgende ingrediënten een subtiele frisse geur, waardoor het gebruik van een aftershavelotion overbodig is. Alle potjes en tubes kunnen daarmee de deur uit. En -ook heel handig - Revolotion is in tegenstelling tot andere niet-schuimende scheerproducten wél met koud water snel van het scheermes te spoelen.
Revolution scheren 19 verpakking tekst
Slim verpakt 
De verpakking van Revolotion is net zo doordacht als de scheerlotion zelf. De compacte 100 ml-fles met handige flipdop maakt een perfect doserering mogelijk. Daarbij is de fles en de verpakking ontworpen om door elk standaard brievenbus te passen. Revolotion is online te bestellen via www.revolotion.nl en voor de aflevering hoeft niemand thuis te blijven. Ook voor ‘frequent flyers’ is Revolotion perfect: de 100 ml-verpakking mag altijd mee in de handbagage. 

Het idee
De eerste scheerlotion, waarbij gebruiksgemak, snelheid, comfort en verzorging wordt gecombineerd, komt niet uit de lucht vallen. Eén van de grondlegers van The Shaving Institute B.V. was jarenlang werkzaam als leverancier van grondstoffen voor de cosmetische industrie. Hij was (en is) niet tevreden over traditionele scheerproducten als schuim, gel en ander scheermiddelen en besloot daarom zelf het ideale scheerproduct te ontwikkelen met een aantal zeer ervaren laboranten in de cosmetica-industrie. 
"Het nieuw te ontwikkelen scheerproduct moest aan behoorlijk wat eisen voldoen", aldus Daan Hogewoning van The Shaving Institute B.V.. "Eenvoudig aan te brengen op je gezicht, transparant voor een betere scheidslijn van de (bakke)baard, in de huid trekken en een verzorgende werking hebben en makkelijk af te spoelen van het scheermes. Ook met koud water."
Revolution scheren 19 fles doos
Vanaf nu verkrijgbaar
Na een ontwikkelingstijd van twee jaar kwam Revolotion uit de bus. De nieuwe lotion is vanaf nu online verkrijgbaar voor €18,90 (incl. tijdelijk gratis verzending) voor iedereen die zijn dag graag snel, glad, fris én verzorgd start.Revolotion staat dan ook voor 'shave in fast motion'. Voor info. www.revolotion.nl

Over The Shaving Institute
The Shaving Institute, heeft een duidelijke missie: Scheermiddelen ontwikkelen, die maximaal gebruiksgemak bieden en een verzorgende werking hebben. Dat komt niet uit de lucht vallen: één van de grondleggers van The Shaving Institute was jarenlang werkzaam als leverancier van specialty grondstoffen voor de cosmetische industrie. Hij was niet te spreken over traditionele scheerproducten als schuim, gel en veel andere niet schuimende producten en daarom besloot hij om zelf samen met een aantal zeer ervaren cosmetica ontwikkelaars het ideale scheerproduct te ontwikkelen dat gebruiksgemak, snelheid en comfortabele scheerbeurt combineert met een verzorgende werking.