Goed nieuws voor slimme rekenaars: de zojuist nieuwe ŠKODA FABIA is vanaf nu ook leverbaar met de 1.0 Greentech 55 kW/75 pk benzinemotor. De zuinige krachtbron is onder andere beschikbaar voor de nieuwe FABIA Clever. Dit speciale introductiemodel is met z’n extra complete uitrusting al leverbaar vanaf € 17.790* voor de Hatchback en € 18.690* voor de Combi. Tegelijkertijd biedt ŠKODA extra scherpe private lease-tarieven, waarmee de FABIA er al is vanaf slechts € 229** per maand.
Skoda Fabia clever 18 rc 2x

Recent heeft ŠKODA de nieuwe FABIA geïntroduceerd, met tal van verbeteringen op het gebied van design en techniek. Het populaire compacte model is heeft een restyling voor de voor- en achterzijde gekregen, met voor het eerst LED-koplampen en -achterlichten. Ook heeft ŠKODA het interieur verder verfijnd, is het aanbod innovatieve assistentiesystemen verder uitgebreid en is de FABIA voorzien van vele praktische 'Simply Clever'-functies.

Nieuwe basismotor
ŠKODA levert de FABIA met vlotte en efficiënte 1.0-liter benzinemotoren. Nieuw is de 55 kW/75 pk 1.0-liter Greentech met indirecte brandstofinjectie en een handgeschakelde vijfversnellingsbak, die per direct leverbaar is.
Skoda Fabia clever 18 dash

FABIA Clever: slimme keuze
In lijn met de introductie van de nieuwe FABIA lanceert ŠKODA een aantrekkelijke en extra complete FABIA Clever introductie-uitvoering. Met het Ambition uitrustingsniveau als uitgangspunt biedt de Clever extra onder meer Climatronic, 15 inch lichtmetalen velgen, het navigatiesysteem Amundsen met 6,5" touchscreen en West-Europa kaarten inclusief één jaar Infotainment Online, parkeersensoren achter, een lichtsensor en speciale bekleding.

De ŠKODA FABIA Clever metde 1.0 Greentech benzinemotor met 55 kW/75 pk is leverbaar zolang de voorraad strekt. Prijzen starten vanaf € 17.790*, wat in het geval van de Hatchback een klantvoordeel van 1.000 euro betekent. In combinatie met private lease is de nieuwe FABIA Clever er vanaf € 259** per maand. Er is al een FABIA vanaf € 229** per maand.
Skoda Fabia clever 18 int

Inruilpremie
Tijdelijk kunnen kopers van de FABIA met de nieuwe 1.0 Greentech benzinemotor met 55kW/75pk profiteren van een inruilpremie van maar liefst € 1.500. Op de overige FABIA-motoren geldt een inruilpremie van € 700. Het maximaal klantvoordeel loopt hiermee op tot € 2.500.