Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

delicious. viert jubileum met lancering van food productlijn

delicious food25-10-16. delicious., hét foodmagazine van Nederland, bestaat 10 jaar. Dat wordt gevierd met een eigen food productlijn.

 

 

De food productline van delicious. bestaat uit zorgvuldig geselecteerde, goede en lekkere food producten, te beginnen met koffie, thee en jam, in totaal 13 producten. Aan de food productlijn worden in 2017 meer nieuwe productgroepen toegevoegd. Vanaf 25 oktober zijn de delicious.koffie, -thee en -jam al te koop via www.deliciousmagazine.nl/foodshop en volgend jaar op veel plekken in het hele land.

delicious food

Makkie Mulder, hoofdredacteur delicious.: ‘We zijn altijd op zoek naar de beste ingrediënten voor en bij de lekkerste gerechten en delen graag onze liefde voor koken. Dat we nu onze kennis en ervaring mogen omzetten in een eigen delicious.food productlijn is een droom die uitkomt. Met de lancering van koffie, thee en jam starten we het feest rondom ons 10-jarig jubileum. Tot en met eind 2017 volgen nog veel kleine en grote gebaren; een speciaal kookboek en delicious. gaat samen met lezers, bloggers en friends op zoek naar de 10 favoriete delicious.recepten van de afgelopen 10 jaar. We willen iedereen die van lekker en goed eten houdt nog meer verrassen en inspireren zodat iedereen van elke maaltijd een feestje kan maken.’

delicious food koffiedelicious food jam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


delicious.
delicious Cover 112016delicious.magazine werd in december 2006 door Sanoma in Nederland gelanceerd. In 2014 verkocht Sanoma het tijdschrift aan de multimediale uitgeverij New Skool Media. delicious. bestaat binnenkort 10 jaar. Dit jubileum zal tot en met eind 2017 worden gevierd met diverse activiteiten; lancering FMCG food productlijn, een speciaal 10- jaar kookboek en delicious. gaat samen met lezers, bloggers en friends op zoek naar de 10 favoriete delicious.recepten van de afgelopen 10 jaar. delicious. wil iedereen die kiest voor lekker en goed eten helpen om van iedere maaltijd een feestje te maken. delicious. signaleert, inspireert, selecteert, informeert en verleidt. Met maakbare recepten, oogstrelend beeld en presentatie, praktische tips en smaakvolle producten neemt delicious. je mee op culinaire ontdekkingsreis. delicious. doet dit 24-7 online, via social media, delicious.kookboeken en via delicious.magazine. delicious.magazine verschijnt maandelijks en ieder jaar wordt afgesloten met een extra dikke kersteditie. Ook verschijnt er dit jaar een Duitstalige kersteditie in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

New Skool Media
New Skool Media is één van de grootste multimediale uitgeverijen in Nederland. Het portfolio van New Skool Media bestaat uit 23 nationaal bekende, special interest titels, waaronder KIJK, Columbus, Home&Garden, Vorsten, Motor en Fiets. New Skool Media ziet de titels als merken, die op tal van manieren de levens raken van consumenten met een passie. Voor deze specifieke doelgroepen beschikt New Skool Media over verschillende platformen om klanten en partners optimaal te kunnen bedienen met print, online, mobile, events en e-commerce diensten.

Food Experience
delicious food theeNew Skool Media heeft het afgelopen half jaar in samenwerking met de Veenendaalse food specialist Food Experience gewerkt aan de ontwikkeling van de delicious.food productlijn. Food Experience is specialist in development, sales, promotie en distributie van premium foodproducten voor het out-of-home kanaal. Het Veenendaalse bedrijf kiest voor kwaliteit en werkt vanuit haar principes maatschappelijk verantwoord, only natural en/of biologisch. Food Experience bedient vanuit haar eigen distributiecentrum haar opdrachtgevers in food service en food retail met een fullservice dienstenpakket. www.foodexperiencegroup.com

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanvullende gegevens