Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Porsche Maastricht wint Excellence Cup

Porsche Maastricht Excellence Cup 1811-1-18. Porsche Centrum Maastricht mag zich dit jaar de beste Porsche-specialist van Nederland noemen.

 

 

De Porsche Excellence Cup, de jaarlijkse onderlinge competitie tussen alle Nederlandse Porsche Centra, is dit jaar gewonnen door Porsche Centrum Maastricht. De Porsche Excellence Cup is een Nederlandse prijs die sinds 2009 wordt uitgereikt door Pon Porsche Import. In deze competitie, passend bij het sportieve karakter van het merk, gaan Porsche Centra een jaar lang de ‘strijd’ met elkaar aan. De prestaties worden gemeten aan de hand van een breed scala aan meetpunten.

Porsche Maastricht Excellence Cup 18

De winnaar van de Porsche Excellence Cup is diegene die, aan het einde van de competitie, de hoogste totaalscore heeft weten te behalen. Doordat tussenstanden elke maand gecommuniceerd worden, is de motivatie om achterstanden in te halen of voorsprongen te verdedigen het hele jaar aanwezig. Hierdoor is de Porsche Excellence Cup al jaren een sterke en aantoonbare drijfveer voor het nog verder verhogen van de kwaliteit en klanttevredenheid van alle Porsche Centra in Nederland.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanvullende gegevens