Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Fiat 40 jaar samen met 100-jarig Hertz

Fiat Hertz 40 188-1-18. Het 100-jarig bestaan van Hertz valt samen met 40 jaar samenwerking met FCA (Fiat-Chrysler-Alfa Romeo) Netherlands.

 


Het begon in 1978 met Fiat. Inmiddels worden ook de merken Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional en Abarth afgenomen. De jarenlange samenwerking resulteerde vandaag in de aflevering van de 20.000ste auto bij Hertz.

Fiat Hertz 40 18

Algemeen Directeur Hertz Rent A Car Benelux, Henk van den Helder (links op de foto), nam vandaag het 20.000ste voertuig van FCA in ontvangst, een zwarte Alfa Romeo Giulietta. Van den Helder: "Hertz en FCA onderhouden al jarenlang een intensieve relatie. Ik weet me nog goed de eerste Fiat 127 en 128 te herinneren als compacte huurauto. We zijn er natuurlijk blij mee en trots op dat FCA ook weer telkens bewijst dat zij Hertz als trouwe afnemer en relatie waarderen. En nog belangrijker: onze Hertz-, Thrifty- en Dollar-klanten vinden alle FCA producten geweldig. Als dat geen ideale match is?"

Hans van der Plas, Director Fleet & Business Sales bij FCA Netherlands: "Hertz, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional en Abarth zijn 6 sterke merken bij elkaar. In de afgelopen vier decennia is er een hoop veranderd, de samenwerking is er alleen maar beter en sterker op geworden. Ik hecht daarom extra belang aan deze langdurige relatie. De klanten vragen specifiek naar onze producten. Iedere keer dat Hertz auto's van ons afneemt zie ik het dan ook als een bevestiging van de kracht en kwaliteit van onze merken."

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanvullende gegevens