De DJ en producer heeft net als CUPRA de drang om dingen anders te doen, om impulsen te omarmen en daarmee mensen te raken en te verbinden. Met een sensationele video viert Jarreau zijn toetreding tot de CUPRA Tribe en de start van zijn muzikale reis met het merk, die hij vanaf nu aflegt in een elektrisch aangedreven CUPRA Born.

De CUPRA Tribe bestaat uit mensen die inspireren. Jarreau Vandal doet dat met zijn muziek. Zijn liefde daarvoor komt niet uit de lucht vallen. Jarreau’s opa was producer en zijn ouders dansten in Amsterdamse clubs. Daardoor kwam Jarreau al vroeg in aanraking met veel verschillende muziekstijlen. Later kwamen daar nog veel andere inspiratiebronnen bij. Dit alles komt samen in de muziek die hij al sinds zijn 16e produceert. 
CUPRA-Jarreau-Vandal-23-thuis.jpg

Gedeelde impuls
CUPRA is enthousiast over de komst van de eigenzinnige creative bij de Nederlandse CUPRA Tribe. Jarreau - alias ‘The naked Deejay’ - wil met zijn muziek mensen verbinden en inspireren, en produceert met veel passie, energie en gedrevenheid. Daarmee is de aansluiting met de merkwaarden van CUPRA naadloos. Bovendien is de samenwerking tussen CUPRA en Jarreau een perfecte match met CUPRA’s internationale muzikale journey, waarbij partnerships met onder meer Primavera Sound en Boiler Room centraal staan.

Een 100% elektrische muzikale reis
Als Tribe-lid rijdt Jarreau uiteraard ook CUPRA: de 100% elektrische Born. Jarreau: “Het is gaaf om te zien dat CUPRA mobiliteit ánders ziet: met design en muziek als onderdeel van een eigen lifestyle en identiteit. Dat eigenzinnige hebben we echt met elkaar gemeen en dat zorgt voor een goede vibe.”
CUPRA-Jarreau-Vandal-23-neus.jpg

Veelzijdige Tribe
De Nederlandse CUPRA Tribe wordt steeds groter en veelzijdiger. Onlangs trad Sten Richters toe, de nummer 1 van de nationale padelsport. Samen met CUPRA is Sten on a mission: de mondiale padel-top halen. Met zijn onconventionele mindset past ook merkambassadeur Remy Bonjasky perfect bij de Nederlands CUPRA Tribe. De drievoudig K-1 World Grand Prix kampioen zwaargewicht stond tijdens zijn sportieve carrière bekend als de ‘Flying Gentleman’. Mede dankzij zijn vechtsportervaring en -successen is hij tegenwoordig een geslaagde ondernemer.

Ook de Internationale CUPRA Tribe kent veel aansprekende grootheden. Zo maken FC Barcelona-sterren Ansu Fati, Marc ter Stegen en Alexia Putellas er deel van uit, en dat geldt ook voor Olympisch kajakker Saul Craviotto. De betrokkenheid van CUPRA bij de internationale padelsport wordt nog eens onderstreept door de CUPRA Padel Tribe. Met toppers als Ariana Sánchez, Federico Chingotto, Arturo Coello, Paula Josemaría, Juan Tello, Fernando Belasteguín en Alejandro Galán werkt CUPRA al jarenlang nauw samen.