Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Jaguar Land Rover voor 15e keer op Masters of LXRY

Jaguar Land Rover Masters of LXRY 17 J6-12-17. Jaguar Land Rover met E-PACE, F‑PACE, Range Rover Sport P400e PHEV en Velar op de Masters of LXRY.

Jaguar Land Rover is ook dit jaar vertegenwoordigd op de beurs Masters of LXRY, van 7 t/m 11 december 2017 in de RAI in Amsterdam. Voor de vijftiende keer neemt Jaguar Land Rover deel aan de beurs. Op de stand zijn vier modellen te bewonderen: behalve de Jaguar E-PACE en F-PACE ook de Range Rover Sport P400e en Velar.

Jaguar E-PACE
De Jaguar E-PACE is het nieuwste lid van Jaguar's SUV-familie. De compacte vijfzits performance-SUV combineert het design en het prestatieniveau van een Jaguar met ruimte, praktisch gebruiksgemak en vierwielaandrijving. De Jaguar E‑PACE hoort qua connectiviteit tot de top in zijn segment. Het infotainmentsysteem met touchscreen biedt toegang tot een groot aanbod apps.

Jaguar Land Rover Masters of LXRY 17 J

Jaguar F-PACE
De F-PACE bereikte sneller dan alle andere modellen van Jaguar de mijlpaal van 100.000 verkochte exemplaren. De auto biedt een ongekende mix van prestaties, fraai design en gebruiksgemak. Jaguar heeft de F-PACE onderworpen aan het zwaarste test- en ontwikkelingsprogramma ooit, zodat de auto opgewassen is tegen de extreemste omstandigheden.

Range Rover Sport P400e
De Range Rover Sport P400e is een PHEV (Plug-in Hybrid), die een ongekende combinatie biedt van efficiency en prestaties. Dankzij de elektrische aandrijving kunnen Land Rover-rijders genieten van emissievrij en vrijwel geluidloos off-road rijden in alle luxe en hebben ze toegang tot gebieden waar beperkingen gelden in verband met de luchtkwaliteit.

Jaguar Land Rover Masters of LXRY 17 LR

Range Rover Velar
De Velar is een Range Rover voor een nieuwe doelgroep. De mid-size SUV etaleert een niet eerder vertoonde dimensie van glamour, modernisme en elegantie. Dit model heeft een niveau van luxe, verfijning en all-terrain capaciteiten die ongekend zijn voor zijn segment. Het design is prachtig in balans, met krachtige proporties en een doorlopende taillelijn. De royale wielbasis draagt bij aan het elegante voorkomen en zorgt voor een ruim interieur.

Masters of LXRY heeft zich inmiddels bewezen in de wereld van premium lifestyle. Spraakmakend en prestigieus. In vijf hallen en een vloeroppervlakte van bijna 40.000 m2 staat Masters of LXRY in het teken van design. De beurs biedt bezoekers een unieke kijk op kunst, architectuur, mode en industrieel ontwerp.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanvullende gegevens