“Zo, wat was dát cool! Ik heb al best wat meegemaakt, maar dit was toch wel supervet!” Tim Coronel is nog steeds enthousiast over de drie bijzondere ervaringen die hij samen met zijn tweelingbroer Tom opdeed in de aanloop naar de Dakar Rally, waarin de beide broers op 31 december weer van start gaan. Onder het motto “Taste the Thrill” stelde ERU Prestige de Coronels voor drie spannende uitdagingen, die vanaf 29 december te zien zijn via www.taste-the-thrill.nl. Ook is er een actie, waarbij deelnemers zelf deze unieke thrills kunnen winnen.
Tim-Tom-Coronel-ERU_Prestige-Trailer_Taste_the_Thrill-22-klimmen.jpg

Natuurlijk beleven Tim en Tom Coronel hun grootste uitdagingen in de autosport, waaronder de loodzware Dakar Rally, waarin ze in een kleine twee weken duizenden kilometers onder zware omstandigheden in Saoedi-Arabië afleggen. “ERU Prestige kwam met de uitdaging om de thrill van Dakar te evenaren en dat leek me behoorlijk ambitieus toen ik er voor het eerst van hoorde”, geeft Tim Coronel toe. “Maar toen ik er wat langer over nadacht, begreep ik ook wel dat er heel veel dingen zijn waarvan je een thrill kunt krijgen.”

“We hebben fans via onder andere onze social-mediakanalen laten kiezen welke activiteiten we zouden uitproberen”, vult Tom Coronel aan. “Dat waren dingen die we zelf ook nog nooit zo gedaan hadden. Dingen waarvan ons hart sneller gaat kloppen, zoals ook in de Dakar Rally.”
Tim-Tom-Coronel-ERU_Prestige-Trailer_Taste_the_Thrill-22-duiken.jpg

Het eerste onderdeel was een klimmuur. “Maar niet zomaar een klimmuur: het was een muur van 37 meter hoog, en dan wordt het perspectief toch ineens wel even heel anders”, aldus Tim Coronel. Vervolgens doken de beide broers zonder zuurstof tot een diepte van tien meter, wat ook een sensationele ervaring was. Tim vervolgt: “Ik ben zelf duiker, al die dingen kan ik, maar hierbij kwam ik toch wel grenzen van mezelf tegen die ik niet kende.” Het derde element was het zelf vliegen met een stuntvliegtuig, waarbij de beide broers onvermoede talenten aan de dag legden. “Echt hippe shit, supervet, een echt avontuur”, noemt Tom Coronel het.
Tim-Tom-Coronel-ERU_Prestige-Trailer_Taste_the_Thrill-22-stuntvliegen.jpg

In de serie “Taste the Thrill” wordt de hartslag van Tim en Tom Coronel tijdens deze spectaculaire activiteiten vergeleken met de ervaringen tijdens de Dakar Rally. “Maar we houden het niet alleen voor onszelf”, benadrukt Tom Coronel. “ERU Prestige heeft een winactie, waarbij deelnemers kans maken om ook de klimmuur op te mogen, te duiken of met een stuntvliegtuig te vliegen. Supergaaf, echt iets wat je niet wilt missen! Helaas kunnen wij geen mensen meenemen in de auto tijdens onze deelname aan de Dakar Rally, maar via deze actie krijgen mensen de kans om zelf unieke thrills te ervaren!” Meer informatie is te vinden op www.taste-the-thrill.nl