- Garantie op nieuwe motorfietsen van 3 naar 6 jaar
- Geldig voor álle modellen
- Tot een maximum van 100.000 kilometer

Zes jaar/ 100.000 kilometer
Suzuki behoort jaarlijks tot de meest betrouwbare fabrikanten ter wereld. Betrouwbaarheid is dan ook een belangrijke kernwaarde van Suzuki. Om die betrouwbaarheid extra te benadrukken, biedt Suzuki Nederland vanaf 2023 op elke nieuwe Suzuki motorfiets, die door Suzuki Nederland is geleverd via een officiële Suzuki-dealer, nu 6 jaar/ 100.000 kilometer garantie.

Aanvullende garantie
De nieuwe garantietermijn geldt alleen in Nederland en bestaat uit 3 jaar fabrieksgarantie en een aanvullende garantie van 3 jaar, die door Suzuki Nederland wordt verzorgd.
Suzuki-SV650AM-22-lv.jpg

Alle Suzuki producten zes jaar garantie
Van de allernieuwste V-Strom 800DE tot de efficiënte DF2.5 buitenboordmotor en van de krachtige Hayabusa tot de speelse Suzuki Ignis. Zes jaar Suzuki-garantie geldt vanaf 2023 voor álle nieuwe motorfietsen, buitenboordmotoren en auto’s die via de officiële Nederlandse Suzuki organisatie geleverd zijn. Hiermee is Suzuki uniek in de markt.

Meer informatie
Alle informatie, waaronder de voorwaarden, van de nieuwe 6 jaar Suzuki-garantie is te vinden op https://www.suzuki.nl/motoren/service/garantie-onderhoud/.