Met 3 verschillende giftcards - Hotelgift, Flightgift en Activitygift - bepaalt de gever het type beleving, en laat hij aan de ontvanger de keuze uit meer dan 550.000 hotels, 300 vliegtuigmaatschappijen en ruim 50.000 activiteiten wereldwijd. Giftcards besteld vóór 16 december, kunnen nog voor de kerst in fysieke vorm worden geleverd. Voor bestellingen na 15 december bestaat de keuze uit een geprinte PDF giftcard of een e-mailversie voor het geven van een cadeau tijdens de kerstdagen.
Experiencegift-kerst-22-activity.jpg
Herinnering boven alles
Cadeaubonnen bestaan er in vele soorten en maten, maar de waardebonnen waarmee je een ‘beleving’ cadeau geeft zijn absoluut populair. In een wereld waarin het moeilijk is om een cadeau te kiezen voor ‘iemand die alles al heeft’, gooi je met een cadeau waarmee je (samen) een herinnering maakt hoge ogen. Zo maakt Hotelgift het mogelijk om bij te dragen aan een onvergetelijk weekendje Berlijn en spoor je ontvangers aan een langgekoesterde droom - die grote reis - na te jagen met Flightgift. De waarde van de giftcard bepaal je zelf, een bedrag tussen € 25 en € 10.000, en de bon is door de ontvanger eenvoudig te verzilveren op de website van het specifieke label.
Experiencegift-kerst-22-flight.jpg

Tip: de fysieke giftcard
De giftcards van Experiencegift komen in 3 vormen: fysiek, in PDF printvorm en in e-mailformaat. Giftcards besteld vóór 16 december kunnen tijdig voor kerst bezorgd worden in fysiek formaat. Bij Hotelgift heeft de giftcard de vorm van een deurhanger, bij Flightgift is het een vliegticket en bestel je een Activitygift, dan ontvang je de giftcard in de vorm van een ticket. Alle waardebonnen zijn te personaliseren met een afbeelding en persoonlijke boodschap, om ook van het geven een ware beleving te maken.

Over Experiencegift
Experiencegift is een snelgroeiend Nederlands bedrijf en het initiatief van Loes Daniels. Het bedrijf startte in 2014 met een hotel giftcard en breidde later uit met Flightgift en Activitygift. Met meer dan 550.000 hotels, 300 luchtvaartmaatschappijen en 50.000 activiteiten wereldwijd, bieden de giftcards van Experiencegift een groot scala aan belevingen. Het bedrijf behaalde in 2019 de eerste plek voor de Deloitte Fast 50 award en werd in 2020 nogmaals bekroond met de 7e plaats. Meer informatie over de cadeaubonnen is te vinden op:
https://www.hotelgift.com/nl/ 
https://www.flightgift.com/nl/ 
https://www.activitygift.com/nl/