Soms hoef je niet heel ver te gaan om een uniek vakantiegevoel te beleven. Vanaf Nederland ben je namelijk zo met de Thalys in België voor een bourgondische stedentrip in Antwerpen of Brussel. Bezoek de vele bezienswaardigheden, dwaal door de pittoreske straatjes en strijk neer bij de gezellige restaurants, cafés en terrassen. Maak je trip naar deze bruisende steden compleet en overnacht bij één van de Hilton locaties, waar je geniet van comfort, luxe en ontspanning. Kies voor het charmante Hilton Antwerp Old Town en waan je in vroegere tijden, of verken Brussel vanaf het prachtige gerenoveerde Hilton Brussels Grand Place hotel. Ontdek de gastvrijheid van onze zuiderburen en geniet van een vakantie dichtbij huis bij de Belgische Hilton hotels.

Hilton Antwerp Old Town
Het Hilton Antwerp Old Town hotel ligt in het hart van het historische Antwerpen en is een ideale uitvalsbasis om de prachtige stad te ontdekken. Als je voor het imposante gebouw staat, spat het karakter en de romantiek er vanaf. Hilton Antwerp Old Town kijkt uit op de historische Groenplaats en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en combineert ouderwetse charme met stijlvolle verfijning. Vanaf het hotel wandel je zo naar alle belangrijke bezienswaardigheden, shop je in de leuke boetiekjes en strijk je neer bij één van de vele knusse restaurants en bars.
Belgie-Hilton-Antwerpen.jpg
Na een dag struinen ontvangt Hilton Antwerp Old Town je graag weer voor een drankje in de Lobbylounge of diner in de ontspannen Brasserie. Families met kinderen zijn vanzelfsprekend ook welkom bij het hotel. Met het 'Family Experience’ arrangement worden de jongste gasten verwend met een leuk welkomstpakket en in de kamer wacht een echte tipitent om hen een onvergetelijke ervaring te bieden. Bezoek vanaf Hilton Antwerp Old Town de oudste dierentuin van Europa, boek een bierproeverij bij De Koninck brouwerij of beleef het grootste interactieve Belgische chocolademuseum, allemaal op loopafstand van het hotel.
Belgie-Hilton-Antwerpen-markt.jpg

Hilton Brussel Grand Place hotel
Hilton Brussels Grand Place is een prachtig, stijlvol hotel, perfect gelegen tussen de iconische Grote Markt en het museumdistrict van de Belgische hoofdstad. Zodra je binnen stapt bij het hotel word je verbluft door de imposante hal met de hoge plafonds, klassieke ornamenten en het elegante interieur. Het hotel is tussen 2017 en 2022 volledig gerenoveerd en beschikt over een prachtige eetzaal, intieme bar en een fijne gym. De 236 ruime kamers en suites bieden een indrukwekkend uitzicht op Brussel. Verken de highlights van de stad zoals het Atomium, het Musée Magritte en de vele kathedralen en kerkgebouwen of boek een chocolade workshop met de lekkerste Belgische chocolade. Na een dag vol ontdekkingen neem je plaats in het gloednieuwe Sentro À Table Avec Vincent Masson restaurant, waar je geniet van culinaire creaties geïnspireerd op kunstenaars die hun werk tentoonstellen in het hotel. Ook aan de kleintjes is gedacht bij het hotel, met een ruime familiekamer waar handige wegrolbare bedden klaarstaan. (foto helemaal boven)
Belgie-Hilton-Brussel-kamer.jpg

Over Hilton hotels
Hilton is een toonaangevend wereldwijd horecabedrijf met een portefeuille van 18 merken van wereldklasse, bestaande uit 7.000 eigendommen en 1,1 miljoen kamers, in 122 landen en gebieden. Toegewijd aan het vervullen van zijn oprichtingsvisie om de aarde te vullen met het licht en de warmte van gastvrijheid, heeft Hilton in zijn meer dan 100-jarige geschiedenis meer dan 3 miljard gasten verwelkomd, een toppositie verdiend op de Fortune's 100 Best Companies to Work For lijst en is vijf jaar achtereen erkend als een wereldwijde leider op de Dow Jones Sustainability Indices. Hilton heeft verschillende toonaangevende technologische verbeteringen geïntroduceerd om de gastervaring te verbeteren, waaronder Digital Key Share, automatische gratis kamerupgrades en de mogelijkheid om bevestigde aangrenzende kamers te boeken. Via het bekroonde gastenloyaliteitsprogramma Hilton Honors kunnen de 139 miljoen leden die rechtstreeks bij Hilton boeken punten sparen voor hotelovernachtingen en ervaringen die met geld niet te koop zijn. Met de gratis Hilton Honors app kunnen gasten hun verblijf boeken, hun kamer selecteren, inchecken, hun deur ontgrendelen met een Digital Key en uitchecken, allemaal vanaf hun smartphone.

Meer informatie over Hilton
Hilton Antwerp Old Town
Adres: Groenplaats 32, Antwerpen
Website: www.hiltonhotels.com/nl_NL/belgie/hilton-antwerp-old-town/
Instagram: www.instagram.com/hiltonantwerp/ 

Hilton Brussels Grand Place
Adres: Europakruispunt 3, Brussel
Website: www.hiltonhotels.com/nl_NL/belgie/hilton-brussels-grand-place/
Instagram: www.instagram.com/hiltonbrusselsgrandplace/